BEMUTATKOZÁS

 

     

Cégünk 1992-ben alakult GaRa Betéti Társaság néven, majd 1994-ben az üzletmenet és a forgalom nagysága miatt 3.000.000 Ft törzstőkével átalakult Kft-vé.

A cégnév a két tulajdonos, thyné Léder Krisztina és cz Zsolt nevéből létrehozott mozaikszó: GaRa .

A Kft. 42-8-50 %-os arányban megoszló tulajdoni viszonyai 2001-ben megváltoztak, így Rácz Zsolt 70 %-ban többségi tulajdonossá válhatott.

A cég fő tevékenysége a mezőgazdasági termények kis- és nagykereskedelme, különös tekintettel a szemes takarmányokra. Kisebb mennyiségben fűszernövények kereskedelmével is foglalkozunk, ez főként a konzervipari élelmiszergyártáshoz szükséges alapanyagokat jelenti. Ezek közül is kiemelkedő mennyiségben mustármagot forgalmazunk.

Alvállalkozóként sok speditőr, szállítmányozó cég dolgozik nekünk, illetve termeltetésben egyéni vállalkozóktól és cégektől szerezzük be a szükséges árualapot. Már a kezdetektől fogva kapcsolatban állunk egyéni vállalkozókon, gazdálkodókon, családi gazdálkodókon keresztül a növénytermesztéssel, melynek keretében feladatkörünk kiterjed a vetőmagok és növényvédő szerek beszerzésére, a termeltetéshez kapcsolódó szaktanácsadásra, valamint integrátori tevékenységre.

  kereskedelem1.jpg